(Android/iOS) Custom Skin Creator Minecraft oszukiwać tokeny usterki kodu
Feb 23, 2022 21:47:55 GMT -5
Post by rocksupphelpcogelt on Feb 23, 2022 21:47:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Custom Skin Creator Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Custom Skin Creator Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać tokeny usterki kodu ▞▞▞
▞▞▞ Custom Skin Creator Minecraft 2022 version ▞▞▞
Ta aplikacja jest kiepska i zła, ma brzydkie włosy i stroje, których nie polecam
Łatwy w użyciu, ale nie ma pełnej kontroli nad dostosowywaniem
To powoduje, że cała moja gra ma wiele problemów, takich jak opóźnienie, nie widzę mojego gorącego paska, który w ogóle nie pozwala mi się ruszać i zmusza mnie do samodzielnego poruszania się bez dotykania elementów sterujących, nie rozumiem tej aplikacji, to jest okropne
Custom Skin Creator Minecraft Entertainment vkel
Brak rzeczywistego dostosowania koloru, wystarczy wybrać jedno ustawienie koloru dla tego rodzaju włosów itp.
Daję cztery gwiazdki już nie chodzi o reklamy bo mi to nie przeszkadza ale jest to o wiele więcej ciuchów włosów i dolnych części ubiór dla dzieci :/
to dobra gra, fajnie jest móc tworzyć własnych ludzi z Minecrafta, ponieważ teraz fajnie jest grać w Minecrafta, ponieważ jeśli nie lubisz ludzi z Minecrafta, którzy są w grze, tworzysz tutaj swoich własnych
Wyłączyłem już „zezwalaj tylko na zaufane skórki” w ustawieniach, ale MC nadal mówi „to nie jest skórka Minecrafta, głuptasie”. Jak to naprawić? Wkładam dużo wysiłku w zrobienie mojej skóry (bazuje na Hu Tao z Genshin Impact), ale ;-;
NIENAWIDZĘ, ŻE MUSISZ ZAPŁACIĆ PIENIĄDZE ZA GŁOWĘ!!!! NIGDY NIE POBIERZ TEJ APLIKACJI TYLKO MARNOWANIE POKOJU 😡
Zajebiste
Super apka naprawdę fajna polecam
To naprawdę świetna robota, stworzyłem importowaną skórkę i wyszedłem niesamowicie. Jak ta aplikacja. Jeśli to nie zadziała, nie oceniłbym 1 gwiazdki. Ale to działa. Dlatego dałem 5 gwiazdek. Najlepszy edytor skórek niestandardowych w historii
To dobra aplikacja, ale mam problem z anulowaniem jej subskrypcji
Sława
Za dużo reklam, reklamy za blisko przycisku. Okropne przeżycie.
To miłe, ale bardzo ograniczone
A morzna na bete bo mam bete bo nie daśe u mnie załorzyć skina
Myślę, że zdecydowanie powinieneś mieć lepszą paletę kolorów do wszystkiego, na przykład możesz wybrać kolor włosów i lepsze kolory dla skóry. Bo mój OC ma szarą skórę, z czarnymi rogami.
Mam mojego skina 2 lata
Wow, zasubskrybuj mój kanał
Bardzo fajnie, jest tak dobrze, że muszę dosłownie powiedzieć to moim przyjaciołom, a oni to uwielbiali?
To jest naprawdę zabawne, ale jeden problem nie działa w Minecraft, więc czy możesz to naprawić.
gra fajna ale jak tworzysz swoją postać do nie można używać gry w minecraft ale i tak polecam
Jest bardzo dobry i absolutnie uwielbiam styl, ale ogólnie nie wiem, jak go dodać, aby zrobić Xbox 360
Fajna gra ale czy da się każde takie skina do minecraft PC. Bo jeśli można to zrobić nie wiem jak to zrobić.
Kozak apka
To tylko złożony interfejs i tak naprawdę nie tworzysz własnej skórki, to tylko kilka wstępnie załadowanych rzeczy, które musisz wybrać, równie dobrze możesz po prostu użyć narzędzia do tworzenia skórek
Naprawdę podobało mi się tworzenie niesamowitych skórek, ale nie ma sposobu, aby użyć ich w Minecraft
Nie pracuję nad nowymi aktualizacjami mam Minecraft java edison 1.15 więc tras
Uwielbiam ten, ponieważ jest naprawdę dobry dla Minecrafta. Kocham, kocham, dołącz do tej gry.
Tak naprawdę nie jesteś w stanie stworzyć własnej skóry, po prostu wybieraj spośród różnych opcji, takich jak włosy i oczy. Chociaż myślę, że jeśli tego właśnie szukasz, to jest to aplikacja dla Ciebie.
Kozackiego
Custom Skin Creator Minecraft Izklaide jxdl
Custom Skin Creator Minecraft Entretenimento wqn
Aplikacja spoko nic do niej nie mam nic dodać nic ująć taką se moją stację do niej są neutralne
Alto's Adventure Actie xht
umm, aplikacja nie miała rzeczy, których chciałem, i zawsze była podekscytowana z jakiegoś powodu, kiedy zakładałem na nią ubrania, nie pokazywała ubrań, które widziałem
Fajna apkavtylko dużo pamięci zajmuje
Baaaaardzo dużo zabawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fakyou